MOTUL DPF Clean részecskeszűrő tisztító adalék 300ml

Motul
4.580 Ft (3.606 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.790 Ft
Nem értékelt
108118

MOTUL DPF Clean részecskeszűrő tisztító adalék 300ml
4.580 Ft (3.606 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Dízel részecskeszűrő tisztító folyadék

FELHASZNÁLÁS
108118

MOTUL DPF Clean részecskeszűrő tisztító adalék 300ml

A MOTUL DPF CLEAN egy részecskeszűrő adalék különböző típusú dízel motorokhoz, közvetett vagy közvetlen befecskendezéses, szívó vagy turbó feltöltős rendszerekhez, DPF-fel (dízel részecskeszűrő) és/vagy SCR-rel (szelektív katalitikus redukciós) szerelve.

A MOTUL DPF CLEAN egy nagy teljesítményű adalék a koromkibocsátás és egyéb káros anyag kibocsátás csökkentésére, valamint a motor teljesítményének növelésére. Elősegíti a a dízel részecskeszűrő regenerációját, javítja a hidegindítási tulajdonságokat és csökkenti a füstölési hajlamot.

A MOTUL DPF CLEAN rendszeres használata segíti a dízel részecskeszűrő tisztaságát, a költséges javítási munkák megtakarítását, a dízel részecskeszűrő és a turbófeltöltő hosszú élettartamát. Bármilyen dízel motorban, tetszőleges dízel üzemanyaggal használható.

TELJESÍTMÉNY

A tiszta részecskeszűrő a hatékony motorműködés alapfeltétele. A részecskeszűrő regenerációjának hatékonyság javításával a MOTUL DPF CLEAN nagy teljesítményű adalék lehetővé teszi:

•A DPF gyorsabb és hatékonyabb tisztítását
•a részecskeszűrő tisztaságának fenntartását
•növeli a megbízhatóságot.

A MOTUL DPF CLEAN biztosítja:
•a megnövelt motorteljesítményt és javított vezetési élményt
•a megnövelt teljesítmény: jobb indíthatóságot, alapjáratot és gyorsulást eredményez
•alacsonyabb üzemanyag fogyasztást illetve káros anyag kibocsátást.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Tankolás előtt töltsön egy flakon MOTUL DPF CLEAN-t az üzemanyagtankba. Egy 300 ml-es flakon maximum 60 liter üzemanyag kezelésére alkalmas. Az optimális teljesítmény eléréséhez, a részecskeszűrő tisztaságának fenntartásához 5000 km-enként alkalmazza a kezelést. A termék a motor működése közben fejti ki hatását. Kerülje a túladagolást! Ne töltsön az előírtnál nagyobb mennyiséget az üzemanyaghoz!