Mobil 1 FS 0W-40 4L

Mobil
20.490 Ft (16.134 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.790 Ft
Nem értékelt

Mobil 1 FS 0W-40 4L

Csúcsteljesítményű szintetikus motorolaj.

Jóváhagyások:
ACEA A3/B3, A3/B4
API SN/SM
MB-Approval 229.3; MB-Approval 229.5
VW 502 00/ 505 00
PORSCHE A40

20.490 Ft (16.134 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Mobil 1 FS 0W-40

A Mobil 1 FS  csúcsteljesítményű szintetikus motorolaj a legújabb Mobil 1 generációt képviseli termékpalettánkon. A Mobil 1 FS 0W-40 hosszú élettartamú adalékokat tartalmaz, melyek az olajcsere teljes intervalluma alatt maximális teljesítménnyel védik a motort a kopástól, lerakódásoktól és tökéletes tisztító hatást és kiemelkedő teljesítményt biztosít. Ezen kívül tökéletesen csendes futást és üzemanyag megtakarítást biztosít, csökkentve a károsanyag kibocsátást is. A Mobil 1 0W-40 New Life, European Car Formula (Észak-Amerika) vagy a Protection Formula (EU) túlteljesíti az újabb benzin- és dízelüzemű személygépkocsi-motorokra vonatkozó ipari és gépgyártói előírások követelményeit. A Mobil 1 technológiája versenyeken is bizonyított, ez a márka a NASCAR versenyek hivatalos márkája. A Mobil 1 0W-40 FS a világon bárhol, bármilyen járműben tökéletes, és olyan teljesítménytartalékkal rendelkezik, amilyennel a hagyományos motorolajok soha. A világ legjobb nagy teljesítményű autóit gyártó cégek közül többen is ezt az olajat választották első, gyári feltöltésre: a Mercedes-Benz AMG, a Porsche, és az Aston Martin.
A Mobil 1 0W-40 New Life csúcsteljesítményű szintetikus alapolajok és napjaink legkorszerűbb adalékcsomagjának (Supersyn Antiwear Technology) szabadalmaztatott kombinációja. A Mobil 1 0W-40 New Life széles viszkozitás-tartománya utolérhetetlen védelmet és üzemanyag-takarékosságot biztosít, és a legsimább vezetés érzését nyújtja. A Mobil 1 0W-40 New Life könnyű indítást biztosít akár sarkvidéki hidegben is és kitisztítja a nagy hőmérsékleten képződő lerakódásokat, iszapot és kopadékokat. Mivel a Mobil 1 0W-40 FS túlteljesíti a legszigorúbb ipari és gépgyártói teljesítménykövetelményeket, olyan teljesítménytartalékkal rendelkezik, amely révén tovább bírja az igénybevételeket, mint a hagyományos olajok.
A Mobil 1 0W-40 FS minden járműtípushoz használható, alkalmazható személygépkocsikban, kistehergépkocsikban, furgonokban és könnyű tehergépkocsikban üzemelő nagy teljesítményű, turbófeltöltésű vagy sűrítős, sokszelepes, üzemanyag-befecskendezéses benzin- és dízelmotorokban is.
A Mobil 1 használatát nem javasoljuk kétütemű motorokban és repülőgépmotorokban. Ilyen motorokban használatát csak a gépgyártó külön engedélyével javasoljuk.

Előnyei

A Mobil 1 0W-40 FS különösen jó szolgálatot tesz extrém üzemeltetési körülmények között, ahol a hagyományos motorolajok gyakran csődöt mondanak.
- Aktív tisztító hatású komponensek – Megelőzi a lerakódások képződését és az iszap felhalmozódását, ezáltal tisztaságot és hosszú élettartamot garantál.
- Kiemelkedő termikus és oxidációs stabilitás – Csökkenti az olaj öregedését, hosszabb olajcsere-periódusokat tesz lehetővé.
- Alacsony olajfogyasztás – Csökkenti a szénhidrogén-kibocsátást.
- Kitűnő súrlódási jellemzők – Üzemanyag-takarékosabb autózást biztosít.
- Kiváló alacsony hőmérsékleti jellemzők – Gyors hidegindítást és ultra gyors védelmet biztosít. Meghosszabbítja a motor és az elektromos rendszer élettartamát.
- Magas viszkozitás index és speciális Supersyn Antiwear Technology adalékcsomag
– Kiemelkedően jó kenést és kopásvédelmet biztosít minden körülmények között és minden vezetési stílusnál.

Jóváhagyások:
ACEA A3/B3, A3/B4
API SN/SM
MB-Approval 229.3; MB-Approval 229.5
VW 502 00/ 505 00
PORSCHE A40