Termékek Menü

Gulf Racing 10W-60 1L

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.060 Ft (3.984 Ft + ÁFA)
Gyártó: Gulf
Szállítási díj: 1.090 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Gulf Racing 10W-60 1L

A Gulf Racing 10W-60 kivételes minőségű teljesen szintetikus motorolaj az extra teljesítményért, benzin és diesel motorokhoz.

Jóváhagyások:
ACEA: A3/B4

API: SL/CF

Leírás és Paraméterek

Gulf Racing 10W-60 1L

Tulajdonságai:

  • Kivételes minőségű teljesen szintetikus motorolaj az extra teljesítményért olyan benzin és diesel motorokhoz, amik rendkívül nagy terheléssel és nagyon széles hőmérsékleti körülmények közt üzemelnek.
  • Kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy ellenálljon a nagy nyomásoknak és a magas hőmérsékletnek versenykörülmények között.

Jellemzői:

  • A szintetikus bázisolajok keveréke kiemelkedő hőstabilitást, tökéletesített viszkozitást – hőmérséklet tulajdonságokat, kivételesen alacsony hőmérsékleti folyékonyságot, csökkentett súrlódást és megnövelt erőt biztosít a Gulf Racing SAE 10W-60-nak.

  • A Gulf Racing SAE 10W-60 csökkenti az olaj és üzemanyag fogyasztást, a súrlódást és a kopást, tisztábban tartja a motor belső részeit, hosszabb élettartamot biztosít a motor és az olaj számára és optimális viszkozitási tulajdonságokkal rendelkezik.

  • A Gulf Racing SAE 10W-60 alkalmazható olyan személyautók és könnyű teherautók benzin és dieselmotorjaihoz, melyeknek extrém körülmények közt kell teljesíteniük.

Jóváhagyások:
ACEA: A3/B4

API: SL/CF

Hasonló termékek

Olaj, Szűrő, Gyertya keresők
Márkák